Opleidingsaanbod van de werkgroep ICT4care
26e colloquium ICT4care – dinsdag 28 maart 2023

Het komende jaar heeft de werkgroep ICT4care  een mooi opleidingsaanbod voor ICT’ers in de zorg. Het aanbod bestaat uit het jaarlijkse colloquium ICT4care, een studiedag ICT for dummies en een 10-daagse vorming eHealth Horizon tot ICT4care medewerker.

Door de technologische veranderingen binnen de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners in toenemende mate betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. De opleidingen willen ervoor zorgen dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen.

Het komende jaar staan 3 boeiende initiatieven op het programma.

Opleiding EHealth Horizon
Schrijf u snel in.
De 10-daagse opleiding eHealth Horizon tot ICT4care-medewerker zorgt ervoor dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen. Deze opleiding richt zich tot medewerkers in de zorgsector die de brug willen vormen tussen de ICT’ers en de zorgverstrekkers.
De opleiding staat ook open voor ICT’ers die inzicht willen verwerven in de verwachtingen en de noden van de medewerkers uit de zorgsector. Deze opleiding start op woensdag 5 oktober 2022.
Inschrijven: www.netwerkverpleegkunde.be
Opleiding ICT for Dummies

Opleiding ICT voor niet ICT’ers

Schrijf u snel in. Het aantal plaatsen is beperkt. Deze opleiding gaat door op woensdag 5 oktober 2022

De studiedag ICT for dummies leert ons de taal van de informatici beter begrijpen. Hoe kunnen we de brug slaan met de informatici?

Op deze dag staan we stil bij de (r)evoluties en de uitdagingen voor IT in de zorgsector en de bouwstenen van de IT-architectuur binnen uw zorgorganisatie.
Hoe werken we samen met IT? Wat zijn de rollen en de processen in uw organisatie.

Deze opleiding gaat door op woensdag 5 oktober 2022.
Inschrijven: www.netwerkverpleegkunde.be

 

 

Het 26ste colloquium ICT4care
Inschrijven kan vanaf 2023
De Werkgroep ICT4care brengt met dit colloquium op dinsdag 28 maart 2023 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen.

Innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, cybersecurity, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen binnen algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en thuisverpleging zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.

Het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgt zoals elk jaar onze bijzondere aandacht. Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.

Een afsluitende netwerkdrink en tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Op dit colloquium verwachten we opnieuw een 700 deelnemers en een 100-tal bedrijven.

Het colloquium ICT4care gaat door op dinsdag 28 maart 2023

Inschrijven kan vanaf 2023: www.ict4care.be/congres

De werkgroep ICT4care brengt biedt u tijdens het colloquium een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg aan.

Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.

  • Cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen in de zorgsector zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.
  • Cybersecurity en het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgen dit jaar onze bijzondere aandacht.

Inschrijven kan vanaf 2023

Schrijf online in

Hoe schrijf je in als medewerker of spreker van een ICT-bedrijf?

Wenst informatie over het colloquium of over de opleiding ICT4care

Gelieve hiertoe regelmatig onze website www.ict4care.be/congres te raadplegen.