Verlenging Virtueel colloquium ICT4care 2020-2021

Schrijf online in

 

Vanwege de coronamaatregelen heeft het colloquium ICT4care 2020 een ware transformatie ondergaan. In die mate zelfs dat we voor de deelnemers en de deelnemende bedrijven een digitaal platform hebben opgezet. We kunnen dan ook tot ons groot genoegen het “Virtueel colloquium ICT4care 2020-2021” aankondigen.
Het startschot voor dit virtuele evenement is gegeven op dinsdag 13 oktober 2020 in De Montil te Affligem, waarbij we voor het eerst een hybride evenement hebben georganiseerd. Je kon op 13 oktober fysiek deelnemen, waarbij de sessies in beeld en klank zijn opgenomen. In totaal registreerden we 191 deelnemers, waarvan 121 voor het fysieke evenement en 70 exclusief voor het digitale evenement. Meer over de impact van Corona op het colloquium leest u op het ‘tabblad Corona’.
We zijn de piek van de tweede golf stilaan voorbij, en geleidelijk aan begint iedereen terug wat tijd te vinden om de normale activiteiten opnieuw aan te vatten. Zo ook is er nu stilaan terug wat tijd voor deelname aan het colloquium ICT4care.

Om die reden lanceren we dan ook het ‘Virtueel colloquium ICT4care 2020-2021”.
We bieden u 19 presentaties en 17 interviews op de exposition booths, waarbij u ‘live’ de standen van de aanwezige bedrijven kan bezoeken … precies alsof je zelf aanwezig was. Er zijn ook enkele testimonials & demo-videos. In totaal zijn er op dit moment 38 presentaties te bekijken. En er komen nog presentaties bij. Diverse sprekers hebben aangegeven om nog een presentatie aan te leveren, waardoor ons aanbod nog zal verruimen. Gezien de verdere uitbreiding van het aanbod is dan ook besloten om het digitaal platform toegankelijk te maken tot eind januari 2021.

Het Virtueel colloquium ICT4care 2020-2021 van de werkgroep ICT4care is ideaal om in coronatijden de ontwikkelingen op het vlak van ICT en innovatie in de zorg tot bij u te brengen en de grootste marktspelers in de kijker te plaatsen. Als je hier niet de juiste inzichten en informatie kunt krijgen over ICT en innovatie in de zorg, waar dan wel? Van harte welkom! Wie nog niet ingeschreven is kan zich vanaf 8/12/2020 registreren via de inschrijvingsmodule van de congressite.
Na inschrijving zal elke deelnemer een unieke “Uitnodiging voor het digitaal platform ICT4care” ontvangen, waarna men zich kan aanmelden op het digitaal platform.

 

Schrijf online in

Inschrijven is steeds mogelijk.

Hoe schrijf je in als medewerker of spreker van een ICT-bedrijf?

 

 

Gelieve hiertoe regelmatig onze website www.ict4care.be/congres te raadplegen.

Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.

 

Hoe schrijf je in als medewerker of spreker van een ICT-bedrijf?