25e colloquium ICT & gezondheidszorg 2021

HET VIRTUELE COLLOQUIUM ICT4CARE IS OFFICIEEL GEOPEND OP 24/11/2021 EN LOOPT TOT 17/05/2022.

Vanaf 24/11/2021 zijn reeds een groot aantal presentaties beschikbaar. De presentaties die nog niet beschikbaar zijn worden waar mogelijk in de hierop volgende weken online gezet.

HET FYSIEKE COLLOQUIUM ICT4CARE GAAT NIET DOOR OP 24/11/2021 EN IS VERPLAATST NAAR 17/05/2022. U kan zich nog steeds inschrijven via onderstaande link:
(communicatie op 24/11/2021)

Hierbij bevestigen wij u nogmaals dat de tijdslijn voor het 25ste colloquium ICT4care is aangepast. Meer informatie over de inschrijving voor het virtuele en het fysieke colloquium vindt u verder op deze pagina.
(communicatie op 17/11/2021)

U kan zich nu inschrijven via onderstaande link

Schrijf online in

De werkgroep ICT4care brengt met dit colloquium een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen.

Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars

 • Cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen in de zorgsector zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.
 • Cybersecurity en het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgen dit jaar onze bijzondere aandacht.

In plaats van te starten met een fysiek colloquium en te eindigen met een virtueel colloquium, starten we met het virtueel colloquium en eindigen we met het fysieke evenement.

>>> Het fysiek evenement van het colloquium ICT4care wordt verplaatst naar dinsdag 17 mei 2022.

>>> Het virtuele congres gaat wel door – dit vanaf woensdag 24 november 2021 – en zal online te bekijken zijn tot de datum van het fysieke evenement op 17 mei 2022

De reden voor deze beslissing is de slechte evolutie van de Coronacijfers en de voorspellingen van Sciensano voor de komende weken. Het organisatiecomité vindt het om die reden niet verantwoord het colloquium fysiek te laten doorgaan op 24 november.

Wat zijn de concrete gevolgen van deze beslissing ?

 • Binnen het kader van eerder gemaakte afspraken, is beslist dat alle inschrijvingen voor 24/11/2021 automatisch overgeplaatst worden naar de virtuele omgeving vanaf 24/11/2021 en naar het fysieke evenement op 17/05/2022. Deelnemers die zich reeds fysiek inschreven krijgen automatisch toegang tot het fysieke evenement op 17/05/2022.

&&&

 • Virtueel platform online vanaf 24/11/2021
  • Een groot aantal presentaties staat inmiddels online op het virtueel platform.
  • De presentaties die nog niet beschikbaar zijn op 24/11/2021 worden waar mogelijk in de eerstvolgende weken online gezet op het platform
  • Om toegang te krijgen tot het virtueel platform zal u – na uw inschrijving via onze website – een mail ontvangen van invite@events.hybridconferences.org  zodat u zich kan registreren op het online platform.
  • Bij de presentaties op het virtueel platform zal u door middel van een Q&A-functie in de mogelijkheid zijn, vragen te stellen aan de sprekers.

&&&

 • Fysiek colloquium wordt verplaatst naar 17/05/2022
  • Het fysiek colloquium is integraal verplaatst naar 17/05/2022. Het is onze intentie om het volledige programma dat voor dit jaar voorzien was opnieuw in te plannen.
  • Eventuele wijzigingen aan het congresprogramma zullen in het voorjaar van 2022 aangepast worden op de website www.ICT4care.be/congres .
  • De deelnemers kunnen zich gedurende het komende half jaar permanent blijven inschrijven voor zowel het fysieke als het virtuele colloquium.
  • Als deelnemer aan het fysiek evenement krijgt u dus ook automatisch toegang tot het digitaal platform vanaf 24/11/2021.
  • Om toegang te krijgen tot het virtueel platform zal u – na uw inschrijving een mail ontvangen van invite@events.hybridconferences.org  zodat u zich kan registreren op het online platform.

Het fysieke congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.
Een afsluitende netwerkdrink en tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Schrijf hier in voor het colloquium 2021

Schrijf online in

 

Hoe schrijf je in als medewerker of spreker van een ICT-bedrijf?

Wenst informatie over het colloquium of over de opleiding ICT4care

 

Gelieve hiertoe regelmatig onze website www.ict4care.be/congres te raadplegen.