Colloquium ICT en gezondheidszorg  – 24ste editie – dinsdag 13 oktober 2020 ICT4care goes hybride

Vanwege de coronamaatregelen is het colloquium ICT4care 2020 een hybride evenement. Je kon op 13 oktober 2020 fysiek deelnemen, waarbij de sessies in beeld en klank zijn opgenomen.

Het digitale colloquium ICT4care 2020 van de werkgroep ICT4care is ideaal om in coronatijden de ontwikkelingen op het vlak van ICT en innovatie in de zorg tot bij u te brengen en de grootste marktspelers in de kijker te plaatsen. De sessies op dit ambitieuze digitale platform zijn ingedeeld volgens acht thema’s en onbeperkt raadpleegbaar tot 23 december 2020. Als je hier niet de juiste inzichten en informatie kunt krijgen over ICT en innovatie in de zorg, waar dan wel? Van harte welkom!

Om toegang te krijgen tot het digitaal platform dient elke deelnemer zich te registreren via de inschrijvingsmodule van de congressite. Na inschrijving zal elke deelnemer een unieke link ontvangen met paswoord, waarbij toegang zal verleend worden tot het digitaal platform vanaf 23/10/2020.

Schrijf online in

Het digitaal platform zal tot 2 maanden na het colloquium ter beschikking blijven voor de ingeschreven deelnemers. Hiermee krijgt de deelnemer dus meteen toegang tot àlle presentaties van het colloquium 2020

Inschrijven is steeds mogelijk!

 

Gelieve hiertoe regelmatig onze website www.ict4care.be/congres te raadplegen.

Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.

 

Hoe schrijf je in als medewerker of spreker van een ICT-bedrijf?