Het volgend colloquium gaat door op donderdag 7 maart 2024.

 

Meer informatie over het voorbije colloquium van dinsdag 27 maart 2023 vind u hieronder en op volgende pagina’s..

Het vorige colloquium is heden ook te bekijken zijn op het virtueel platform ICT4care. U kan zich nog steeds inschrijven voor virtuele deelname.

 

26e colloquium ICT4care – dinsdag 28 maart 2023.

Het 26ste colloquium ICT4care was opnieuw een groot succes. Nooit eerder hadden we meer deelnemers dan dit jaar. We blikken dan ook tevreden terug naar een top-editie.

Virtueel platform 2023

De presentaties van het fysiek congres werden grotendeels opgenomen als een videopresentatie. We zijn intussen volop bezig met deze presentaties voor te bereiden om deze ter beschikking te stellen via het virtueel platform. Wij voorzien dit klaar te hebben midden april. Een exacte datum kunnen we op dit moment niet mededelen.

Alle deelnemers die eerder waren ingeschreven voor virtuele of voor fysieke deelname zullen in de tweede helft van april toegang krijgen tot het virtueel platform. Ook nieuwe inschrijvingen voor  het virtueel platform zijn nog mogelijk.

Meer informatie hierover zal u spoedig vinden op deze website.

Virtueel platform – Schrijf online in

 

Het inhoudelijk programma 2023

Door de technologische veranderingen binnen de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners in toenemende mate betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. Het colloquium ICT4care wil ervoor zorgen dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen.

De Werkgroep ICT4care brengt met dit colloquium op dinsdag 28 maart 2023 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen.

De werkgroep ICT4care brengt biedt u tijdens het colloquium een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg aan.

  • Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.
  • Cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen in de zorgsector zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.
  • Cybersecurity en het het gebruik van artificiële intelligentie in het kader van het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgen dit jaar onze bijzondere aandacht.

Een afsluitende netwerkdrink en tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.

Op dit colloquium verwachten we opnieuw een 700 deelnemers en een 100-tal bedrijven.

Inschrijven kan via onderstaande knop:

Schrijf online in

Hoe schrijf je in als medewerker of spreker van een ICT-bedrijf?

Wenst informatie over het colloquium of over de opleiding ICT4care

Gelieve hiertoe regelmatig onze website www.ict4care.be/congres te raadplegen.