Inschrijven als deelnemer uit de zorgsector
kan vanaf 27 januari 2024

 

Schrijf online in

 

Wens je deel te nemen als medewerker of als spreker van een bedrijf, klik dan even op deze link.

Uitnodiging Colloquium ICT4care – 27ste editie – donderdag 7 maart 2024

Het ICT-colloquium wordt opnieuw hybride georganiseerd

Door de technologische veranderingen binnen de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners in toenemende mate betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. Het colloquium ICT4care wil ervoor zorgen dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen.

De werkgroep ICT4care brengt met het colloquium ICT4care op donderdag 07 maart 2024 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen.
Innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, NIS2, cybersecurity, connectiviteit & alarmering, data-captatie & big data, transmurale communicatie & telemonitoring, optimalisatie van HR-processen, digitale tools voor verrijking van de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen binnen algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en thuisverpleging zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.

We hebben het over de recente evoluties rond digitale gezondheid zoals de European Health Data Space, de samenwerkingsakkoorden, de caresets en de afspraken met de industrie.
Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem. Op dit colloquium verwachten we elk jaar een 700 à 800 deelnemers en een 100-tal bedrijven.

Een afsluitende netwerkdrink en tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.

Op dit colloquium verwachten we opnieuw een 700 à 800 deelnemers en een 100-tal bedrijven.

Wens je deel te nemen als medewerker of als spreker van een bedrijf, klik dan even op deze link.