De Werkgroep ICT4care brengt met dit colloquium op donderdag 17 mei 2018 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen. Het gebruik van technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen binnen algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en thuisverpleging staat die dag centraal. Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.
Een afsluitende netwerkdrink & tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Schrijf online in

Wat als je als ICT bedrijf wenst deel te nemen aan dit colloquium?

 • Videoverslag 21e colloquium 21/6/17

 • Videoverslag 20e colloquium 6/6/16

  Zorganderstv bracht de voorzitter van de Werkgroep ICT4care, een aantal sprekers en standhouders voor de camera.

 • Foto’s editie 2016 5/6/16

  Een overzicht van alle foto’s vind je terug op de fotopagina.

 • Aantal deelnemers 1/3/16

  Als we het aantal deelnemers van 2003 tot 2015 grafisch uitzetten kun je zien dat het colloquium jaar na jaar op een stijgende belangstelling kan rekenen. Op de editie van 2015 kwamen maar liefst 700 bezoekers over de vloer.

 • Foto’s editie 2015 4/6/15

  Een overzicht van alle foto’s vind je terug op de fotopagina.

 • Videoverslag door ZorgAndersTV 30/5/15

  Voor de derde keer op rij maakte ZorgAndersTv videoverslag van de congresdag.
  In het eerste deel zie je achtereenvolgens Werkgroepvoorzitter Eric Vande Walle, Ri De Ridder van het  RIZIV, Dirk Dewolf van het agentschap zorg & gezondheid en Lieven Zwaenepoel van het Vlaamse Apothekers Netwerk.
  In het interactief gedeelte komen Bart Briers van Etrinity, Rita Verreydt van Uptime Group, Steven Heyde van Trend Micro en Floris Ryon en Ann Willems van Infoland aan het woord.

 • PatientConsent 22/5/15

  Ri De Ridder, directeur-generaal geneeskundige verzorging van het RIZIV, had tijdens zijn presentatie een primeur meegebracht. Op de dag van het congres werd de site patientconsent.be en de bijhorende informatiecampagne gelanceerd.  De geïnformeerde toestemming is de goedkeuring die je als patiënt aan je zorgverleners geeft om uw gezondheidsgegevens elektronisch en op een beveiligde manier met elkaar te delen. Meer informatie over hoe en waarom vind je op deze site van de overheid.

 • ZorgAndersTv was erbij 16/6/14

  Op de 18de editie was een reportageploeg van ZorgandersTV op het congres aanwezig. Tijdens hun zoektocht naar innovatieve en technologische oplossingen binnen de zorg, brachten ze verschillende standhouders voor de camera.

  (meer…)

 • Foto’s editie 2014 9/6/14

  Een overzicht van alle foto’s vind je terug op de fotopagina.

 • Het congres in beeld 26/5/13

  Op de 17de editie was op het congres ook een reportageploeg van ZorgandersTV aanwezig. Tijdens hun zoektocht naar innovatieve en technologische oplossingen binnen de zorg, brachten ze organisator, standhouders en sprekers voor de camera.

  (meer…)