26e colloquium ICT4care – dinsdag 28 maart 2023

Inschrijven kan via onderstaande knop tot en met 23 maart 2023.

Schrijf online in

Door de technologische veranderingen binnen de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners in toenemende mate betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. Het colloquium ICT4care wil ervoor zorgen dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen.

De Werkgroep ICT4care brengt met dit colloquium op dinsdag 28 maart 2023 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen.

De werkgroep ICT4care brengt biedt u tijdens het colloquium een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg aan.

  • Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.
  • Cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen in de zorgsector zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.
  • Cybersecurity en het het gebruik van artificiële intelligentie in het kader van het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgen dit jaar onze bijzondere aandacht.

Een afsluitende netwerkdrink en tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.

Op dit colloquium verwachten we opnieuw een 700 deelnemers en een 100-tal bedrijven.

Inschrijven kan via onderstaande knop:

Schrijf online in

Hoe schrijf je in als medewerker of spreker van een ICT-bedrijf?

Wenst informatie over het colloquium of over de opleiding ICT4care

Gelieve hiertoe regelmatig onze website www.ict4care.be/congres te raadplegen.