Datum: Donderdag 7 maart 2024

Inschrijven kan via onderstaande Button

ICT4care schrijf online in .                                                                         Voka symposium

Je kan je voor het colloquium ICT4care inschrijven tot 29 februari 2024. Bij voorkeur via de website www.ict4care.be . Je krijgt na je online inschrijving automatisch een bevestiging.
Bij de inschrijving moet je kiezen welke sessies je wenst te volgen. Je kan slechts één sessie kiezen in de voormiddag en één sessie in de namiddag.
Wens je je in te schrijven voor het avondsymposium van Voka Health Community. Registreer je dan via de website https://www.voka.be/hc/mobile-health .

 Kostprijs

De kosten (incl. presentaties op de ICT4care-App of digitaal platform, onthaal, koffiepauzes en lunch) bedragen (btw-vrijgesteld):

Fysieke & virt. deelname niet-lid die lid van Netwerk Verpleegkunde wil worden (sept-dec 2023)  220 €
Fysieke & virt. deelname niet-leden Netwerk Verpleegkunde 200 €
Fysieke & virt. deelname leden Netwerk Verpleegkunde       160 €
Virtuele deelname colloquium medewerker ICT-bedrijf /consultant/andere 200 €
Virtuele deelname colloquium bezoeker uit gezondheidssector (geen lid Netwerk Verpleegkunde) 140 €
Virtuele deelname colloquium bezoeker uit gezondheidssector (lid Netwerk Verpleegkunde)  120 €
Virtuele deelname studenten van een zorg- of ICT-opleiding  40 €
Lid werkgroep ICT4care    0 €
Cursist opleiding eHealth Horizon ICT4care 0 €
Spreker    0 €

Algemene inlichtingen

Bij problemen met de inschrijving kan je contact opnemen met Marijke Rothier via telefoonnummer 02/737 97 83. Zelfstandig verpleegkundigen hebben de mogelijkheid ter plaatse een fiscaal attest aan te vragen. Voor alle deelnemers wordt een attest van deelname voorzien.
Email: administratie@netwerkverpleegkunde.be

Betaling

Betaal het bedrag van € ……….. op het rekeningnummer BE31 7340 4121 9955 vóór 28 februari 2024 met vermelding van het OGM-nummer dat je op de bevestiging van je inschrijving terugvindt.

Bevestigingsmail met barcode

De dag voor het colloquium ontvang je een bevestigingsmail met barcode.
Het gebruik van je persoonlijk mailadres is vereist voor de registratie en toegang tot de ICT4care App of het digitaal platform.
Breng deze bevestigingsmail op papier of digitaal mee op de dag van het congres voor registratie aan het onthaal. In ruil daarvoor ontvang je je toegangsbadge met QR-code, waarop de volgende gegevens staan vermeld: naam, voornaam, functie van de deelnemer – gemeente en naam van de zorgvoorziening, evenals je mailadres. Deze gegevens worden enkel gedeeld met de personen van wie je het connectieverzoek aanvaard. Indien gewenst kan je deze barcode laten scannen door je gesprekspartners.

Deelnemerslijsten

Op de ICT4care-congres-App of digitaal platform wordt per sessie een deelnemerslijst voorzien met de naam, voornaam, functie van de deelnemer – gemeente en naam van de zorgvoorziening. Wens je niet dat je naam wordt vermeld, gelieve dit dan aan te geven op je inschrijvingsformulier. De deelnemerslijsten zijn uitsluitend toegankelijk voor de deelnemers aan het colloquium.

Catering

Koffie, thee, fruitsap, cake en dessertkoekjes bij aankomst en pauzes
Walking buffet (middag) – inclusief wijn, softdrinks en water
Dessertenbuffet – inclusief koffie
Netwerkdrink en tombola

Tombola & netwerkdrink

Op het einde van de dag wordt er onder de aanwezige deelnemers een gratis tombola georganiseerd. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen. De trekking vindt plaats om 17.20 uur.

Annulatie

Annulatie kan kosteloos tot 7 februari 2024. Als je annuleert minder dan 1 maand voor het colloquium wordt de inschrijvingskost volledig aangerekend. Je kan je betalende inschrijving niet annuleren als je een gesponsord ticket is aangeboden. Niet-aangemelde afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling. In dat geval is de volledige toegangsprijs verschuldigd. Het is echter wel toegestaan om je te laten vervangen door een nog niet geregistreerde deelnemer, mits melding aan het secretariaat via administratie@netwerkverpleegkunde.be.

Schrijf online in

.

Locatie

De Montil, Moortelstraat 8, 1790 Affligem, tel. 02/583 00 70
Eventlocatie: www.demontil.com
Openbaar vervoer: zie www.ict4care.be

Beeldmateriaal

Om privacy-redenen willen we je informeren dat er mogelijk beeldmateriaal, zoals foto’s en/of video’s, kunnen worden gecreëerd tijdens het colloquium. Dit materiaal kan later worden gebruikt via onze eigen mediakanalen.

Het 27ste colloquium ICT4care wordt georganiseerd in samenwerking met
Voka Health Community, Zorgnet-Icuro en eGezondheid