Het voorbije colloquium ICT4care 2022

25e colloquium ICT & gezondheidszorg – dinsdag 17 mei 2022

Zoals eerder gemeld werd het 25ste colloquium ICT4care verplaatst van 24 november 2021 naar dinsdag 17 mei 2022.

De sessies en presentaties van het oorspronkelijk programma zijn – op enkele uitzonderingen na – opnieuw ingepland. Er zijn een beperkt aantal aanpassingen gebeurd waarbij de spreker vervangen werd. Eveneens zijn er een aantal presentaties waarvan het onderwerp geactualiseerd werd.

Het geactualiseerde programma kan u terugvinden op deze website.

Aan de sprekers werd gevraagd om de presentatie ook als een videopresentatie aan te leveren. Inmiddels staan reeds 24 presentaties online op het virtueel platform. Dit virtueel platform is toegankelijk voor alle deelnemers die zich hebben ingeschreven voor deelname aan het colloquium. Wie nog niet voor het colloquium ingeschreven is, kan zich nog steeds inschrijven.

Inschrijven voor het voorbije colloquium is uiteraard niet meer mogelijk

Schrijf online in

 

De werkgroep ICT4care brengt biedt u tijdens dit colloquium een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg aan.

Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.

 • Cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen in de zorgsector zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.
 • Cybersecurity en het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgen dit jaar onze bijzondere aandacht.

 

Wat met de inschrijvingen van vorig jaar?

 • Binnen het kader van eerder gemaakte afspraken is beslist dat alle inschrijvingen voor het colloquium 2021 automatisch overgeplaatst worden naar de virtuele omgeving vanaf 24/11/2021 en naar het fysieke evenement op 17/05/2022. Deelnemers die zich reeds fysiek inschreven, krijgen automatisch toegang tot het fysieke evenement op 17/05/2022.
 • Wie u zich enkel had ingeschreven voor het virtueel congres, heeft u geen toegang tot het fysiek congres. Indien u uw virtuele ticket wenst te wijzigen naar een fysieke deelname, kan u hiertoe een mail sturen naar administratie@nvkvv.be.

Virtueel platform staat online 

  • Een groot aantal presentaties staat inmiddels online op het virtueel platform.
  • De presentaties die nog niet beschikbaar zijn, worden waar mogelijk in de eerstvolgende weken op het virtueel platform gezet.
  • Om toegang te krijgen tot het virtueel platform zal u – na uw inschrijving via onze website – een mail ontvangen van invite@events.hybridconferences.org zodat u zich op het online platform kan registreren.
  • Bij de presentaties op het virtueel platform zal u door middel van een Q&A-functie in de mogelijkheid zijn om vragen te stellen aan de sprekers.

Fysiek colloquium werd verplaatst naar 17/05/2022

Het fysieke congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.
Een afsluitende netwerkdrink en tombola wordt jullie aangeboden door de bedrijven.

Coronaproof colloquium: